Decizie fără precedent în handbalul românesc! Cine ia titlul la feminin și masculin

Foto: Sabin Malisevschi - http://500px.com/sabin_malisevschi

Federația Română de Handbal a hotârât să nu mai acorde titlul de campioană în acest sezon atât în Liga Florilor cât și în Liga Zimbrilor. 

Competițiile au fost întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus și în urma deciziei EHF au fost înghețate păstrându-se ierarhia din momentul disputării ultimelor jocuri. Forul condus de Alexandru Dedu a fost înștiințat că trebuie să trimită lista cu echipele participante în cupele europene până la 1 iunie și practic niciun meci nu a mai putut fi programat după această dată.

Astfel, la feminin SCM Râmnicu Vâlcea va merge în Liga Campionilor pentru că ocupa locul 1 în momentul întreruperii campionatului, în timp ce pentru CSM București, Federația va cere un wild card. Minaur Baia Mare și Gloria Buzău sunt celelalte reprezentante ale României în competițiile continentale. La masculin, Dinamo a terminat pe primul loc sezonul și ar putea participa în Liga Campionilor dacă va primi un wild card, în timp ce Potaissa Turda va juca în European Handball League. Minaur Baia Mare și Dobrogea Sud vor completa tabloul echipelor care vor juca în Europa.

CITEȘTE ȘI –>> Un fost fotbalist al roș-albaștrilor l-a pârât pe Gigi Becali în presa din Anglia: “Nu își dă seama că face rău”

Spynews.ro