RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Decizia luată de Ligă, deja contestată de unii! De ce au fost deranjați șefii Craiovei

Prin vocea lui Sorin Cârțu, oltenii s-au arătat contrariați de gândurile oficialilor LPF care doresc disputarea etapelor rămase din Liga 1 fără spectatori. 

Având una dintre cele mai bune medii în privința numărului de fani prezenți la meciurile de acasă, conducătorii juveților cer ca oficialii Ligii să revină asupra ideii discutată astăzi în teleconferința cu reprezentanții celor 14 cluburi ale Ligii 1.

„Nu sunt de acord să jucăm fără spectatori. Ar trebui să fie lăsați în tribună cu măști și mănuși. Dacă ai stadion cu 30.000 de locuri să ai voie să ai în tribune 10.000. Și să stea la distanță unii de ceilalți. La noi nu prea se pune treaba asta cu disciplina, așa cum este în Germania și Olanda”, a declarat Sorin Cârțu pentru Digi Sport.

ion oblemenco fani

Oficialul din Bănie nu este de acord nici cu perioada alocată pregătirii precompetiționale stabilită de forul condus de Gino Iorgulescu. Aceasta ar urma să fie cuprinsă în intervalul 16 mai – 5 iunie.

“O să vedem când se ridică starea de urgență, de atunci jucătorii vor avea nevoie de cel puțin o lună de pregătire. Vor fi multe etape intermediare și o lună este puțin. Eu cred că nu se va ridica starea de urgență până nu vor fi rezolvate toate problemele, așa că vom putea să ne organizam cu hotel, deplasare, restaurante. Este important să se reia și economia noastră” adaugă fostul mare fotbalist al Craiovei.

CITEȘTE ȘI –>> Apelul lui Moți pentru salvarea lui Dinamo! “Trebuie să vină repede lângă echipă”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare