Apelul lui Moți pentru salvarea lui Dinamo! “Trebuie să vină repede lângă echipă”

Fostul căpitan din Ștefan cel Mare este convins că situația de la Dinamo se va remedia, dar este convins că fără un ajutor important pe viitor, clubul se va descurca din ce în ce mai greu. 

Fundașul aflat acum la Ludogoreț consideră că revenirea lui Cristi Borcea ar fi cea mai bună soluție pentru redresarea imediată a câinilor.

„Mi-aş dori să revină Borcea, pentru că el a avut performanţe mari la Dinamo. Însă, din ce ştiu eu, nici el, nici domnul Badea, nu vor să mai revină. Cred că le-a ajuns cât au fost înjuraţi şi contestaţi în perioada în care conduceau clubul.

Eu cred că cei 180.000 de euro pentru licenţă se vor găsi, nu este o sumă exorbitantă. Cu siguranţă nu va fi o problemă. Poate problema va fi pe viitor. Patronul a spus că nu mai vrea să dea bani, atunci el îi cam obligă cumva pe fani să facă din nou posibilul. El ştie că fanii nu vor lăsa Dinamo să moară niciodată”, și-a spus părerea fostul jucător al roș-albilor pentru Telekom Sport.

Borcea

„E o situaţie grea în momentul de faţă, una în care nu credea nimeni că se va ajunge. O echipă cu istoria clubului Dinamo să se lupte pentru salvarea de la retrogradare. Dar sunt încrezător că oamenii de acolo, inclusiv în Adrian Mihalcea. Pe vremea mea era diferit, pe noi ne înjurau dacă nu ne băteam la titlu. 

Dar e foarte urât ce se întâmplă acum. Eu nu l-am acuzat niciodată pe Negoiţă, pentru că el a spus: «Atât pot!». A încercat să facă lucruri bune pentru Dinamo. Din păcate, cu acest buget nu a fost suficient. Îmi doresc să vină cineva care să facă Dinamo să se bată de la egal la egal cu forţele din campionat”, a  completat Moți.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Imagini inedite cu Halep și Darren Cahill: “Ne distrăm destul de mult”