RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Decizia de ultimă oră luată la Iași! Ce se întâmplă cu președintele clubului

Ciprian Paraschiv a depus cererea de a intra în concediu fără plată până la finalul sezonului.

Hotărârea a fost luată de oficialul moldovenilor după ce acesta a fost penalizat cu reducerea salariului pe 3 luni. Șeful ultimei clasate a Ligii 1 a postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care își motivează gestul.

“În februarie 2020, am fost fericit! Pentru că am renunțat la o funcție importantă în fotbal. În cadrul unei instituții stabile. La un salariu considerabil. Ce am reușit? Să evităm falimentul în 2020 și să ne menținem în elita fotbalului.

Dacă e puțin lucru, având în vedere că am descoperit datorii cu o valoare dublă față de cât am fost informat înainte de venirea mea”, a scris Paraschiv. 

Președintele alb-albaștrilor a dezvăluit un aspect pe care nu mulți l-ar fi intuit.

“Sunt singurul angajat din club cu salarii restante încă de anul trecut, dar eu am venit să transform în fotbalul ieșean, nu să mă transforme fotbalul meu de-acasă în debitor. Din motive personale, independente de voința mea, am solicitat intrarea în concediu fără plată, după meciul cu FC Argeș.

Nu vreau să stingheresc, aștept cu nerăbdare strategia alternativă pentru viitorul clubului. În februarie 2020 am fost fericit. Astăzi, sunt mâhnit. Dar știu sigur ceva. Eu am să pot mereu pentru Poli!”, a mai adăugat oficialul grupării din Copou. 

 

Citește și ->> Răspunsul lui Adrian Ambrosie la adresa lui Florin Prunea, după ce a fost numit ”dobitoc îmbrăcat în trening și cu muci la nas”

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare