Răspunsul lui Adrian Ambrosie la adresa lui Florin Prunea, după ce a fost numit ”dobitoc îmbrăcat în trening și cu muci la nas”

Adrian Ambrosie, vicepreşedinte al Comitelului Director al echipei Poli Iaşi, nu a tolerat modul cum Florin Prunea i s-a adresat şi a anunţat că îl va da în judecată. 

Florin Prunea, fost președinte al formației moldave l-a făcut ”dobitoc îmbrăcat în trening și cu muci la nas”, vicepreședintele Comitetului Director al echipei din Copou a reacționat tăios și a avut un mesaj clar la adresa fostului portar. L-a dat în judecată pentru calomnie și îl așteaptă în instanță. Florin Prunea l-a acuzat înainte pe Adrian Ambrosie că face spălare de bani în Transnistria și Republica Moldova.

„Am văzut ce a spus despre mine în această dimineață. Dar nu mă apuc să intru în jocul domnului Florin Prunea. Dânsul știe că săptămâna viitoare noi doi avem termen în procesul de calomnie pe care i l-am intentat.

florin-prunea-dinamo

La început l-am rugat frumos să înceteze cu calomniile la adresa mea, dar nu a înțeles. Apoi a spus că eu fac spălare de bani în Transnistria și în Republica Moldova. Pentru aceste acuze trebuie să aducă probe în fața judecătorilor, iar eu voi lăsa instanța să își facă datoria. Alte lucruri nu am ce să spun despre domnul Prunea. Repet: ne vom vedea în fața judecătorului”, a declarat Adrian Ambrosie, potrivit ProSport.

ambrosie 1

Florin Prunea (52 ani) a fost președintele lui Poli Iași până în 2017, atunci când s-a despărțit cu scandal de club. L-a dat în judecată și a avut câștig de cauză, iar în urma deciziei instanței judecătorești, clubul moldav i-a plătit mai multe despăgubiri fostului lor oficial.

CITEȘTE ȘI –>> Atac devastator în direcția unui conducător din Liga 1: „I-ai dat putere dobitocului ăsta cu muci la nas!”