Debandadă la Dinamo! Adam Nemec a plecat din cantonamentul echipei fără explicaţii

Adam Nemec

Problemele sportive sunt la Dinamo în continuare, după ce ,,câinii” au pierdut incredibil pe teren propriu cu Academica Clinceni, vineri seară, scor 1-3.

Dinamo nu a contat practic în atac, acolo unde Adam Nemec, singurul vârf de meserie din echipă, nici măcar nu a fost trecut pe foaia de joc.

172013078 3828830910504442 8313900585752412844 n

Acesta nu a luat parte la umilinţa cu Clinceni, deoarece cu o zi înainte de meci a plecat din cantonamentul echipei de la Săftica.

Acesta s-a săturat de atmosfera clubului din Ştefan cel Mare şi a decis să părăsească cantonamentul echipei joi, potrivit celor de la ProSport.

Întrebat de antrenorul echipei, Gigi Mulţescu, de ceea ce face, atacantul i-ar fi răspuns: ,,Nu e treaba voastră! Am niște probleme personale”.

nemec 1

Acum, rămâne de văzut dacă Nemec se va mai întoarce la Dinamo, având în vedere că nu a avut accceptul staff-ului tehnic de a părăsi cantonamentul.

Neavând soluţii în atac pentru meciul cu Academica Clinceni, Gigi Mulţescu l-a folosit ca vârf pe Blejdea, care însă nu a dat randamentul scontat.

20 de goluri a marcat Adam Nemec pentru Dinamo într-un total de 78 de partide în toată perioada petrecută în Ştefan cel Mare.

nemec dinamo

Citeşte şi Gheorghe Mulțescu ar putea pleca de la Dinamo: “Nu mă mai simt util. Mă pun la dispoziţia conducerii”