RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

De ce Simona Halep e privilegiată în carantina premergătoare Australian Open: „Garantează succesul unei afaceri”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA) își petrece cele 14 zile de carantină impuse de organizatorii Australian Open, la Adelaide, într-un hotel de lux.

Alături de româncă mai sunt alte nume mari precum Rafa Nadal, Novak Djokovic sau Serena Williams.

În opinia mai multor jucători nemulțumiți de condițiile din Melbourne, sportivii carantinați la Adelaide ar fi avantajați.

Directorul turneului de la Australian Open, Craig Tiley, nu a infirmat acest aspect.

Și eu pot spune că este un tratament preferențial. Dar aceștia sunt cei mai buni jucători din lume! Regula mea este că elitele din orice domeniu, și noi avem aici campioni de Grand Slam, sunt cele care garantează succesul unei afaceri. Este vorba despre afaceri!”, a declarat oficialul australian.

În schimb, în hotelul din Melbourne mulțu jucători s-au revoltat de condiții.

Organizatorii le-au cerut celor șase privilegiați (Simona Halep, Rafa Nadal, Novak Djokovic, Naomi Osaka, Serena Williams și Dominic Thiem) să nu mai posteze imagini din resortul în care sunt cazați.

Japoneza Naomi Osaka a postat pe Twitter o fotografie în care apare antrenându-se alături de un staff lărgit! Mai multe jucătoare de tenis s-au simțit ofensate, deoarece au fost obligate să își limiteze numărul de însoțitori.

Australian Open se va desfășura între 8 și 20 februarie.

Citește și Simona Halep este “off-line”! Ce i-au cerut organizatorii turneului Australian Open

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare