De ce nu vrea Mario Niculae VAR în Liga 1: “Mie îmi place să cred în acea emoție a fotbalului”

Mario Niculae a vorbit, din nou, despre implementarea VAR în fotbalul românesc. Managerul sportiv de la Dinamo spune că acest lucru nu este prioritar clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

El spune însă, că este doar convingerea sa personală, nu poziția clubului.

E o părere a mea, nu a clubului, legat de VAR. Personal, mie îmi place să cred în acea emoție a fotbalului, așa cum am fost crescuți cu toții. La un gol care ți se poate acorda sau anula, ai acea emoție, care se pierde acum.

E clar că VAR-ul poate să fie benefic. M-am referit strict că este o problemă pentru cluburile in România în momentul de față să poată să susțină financiar VAR-ul.

sistem var

Gândiți-vă că inclusiv la echipa a doua și la juniori suntem obligați să facem teste, sunt zeci de mii de euro până la vară, pe care un club trebuie să le suporter. Și orice cost în plus ar afecta foarte mult venit.

VAR-ul este binevenit, dar trebuie să fie gândit și să fie pus la punct fianciar așa cum trebuie, nu cu un ajutor financiar din partea cluburilor. E dificil în momentul de față“, a spus Marius Nicolae, la Digi Sport, după meciul Dunărea Călărași – Dinamo.

mario nicolae

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins formaţia de ligă secundă Dunărea Călăraşi cu scorul de 3-1, joi seara, în deplasare.

Citește și VIDEO | ULUITOR! Valeriu Argăseală a recunoscut că FCSB nu este Steaua: „Din păcate ăsta e adevărul”