De ce nu s-a înțeles Alex Bourceanu cu FC U Craiova! ”În momentul acesta nu putem colabora”

Alexandru Bourceanu (35 ani) s-a lăsat de cariera de jucător și vrea să se apuce de cea de antrenor. După ce a fost în cantonament cu FC U Craiova, fostul mijlocaș a decis însă să nu rămână alături de echipă!

Fostul căpitan al Stelei a fost în cantonamentul oltenilor din această iarnă, în calitate de antrenor secund al principalului Ovidiu Stângă. Perioada scurtă petrecută cu formația din eșalonul secund nu l-a putut convinge pe Bourceanu să ajungă la o înțelegere cu echipa finanțată de Adrian Mititelu.

bourceanu

„Cu Ovidiu am avut o colaborare extraordinară, e un antrenor foarte bun și e un om extraordinar. Am creat o relație care nu știu dacă va dăinui peste ani dar sunt sigur că ne vom putea telefona din când în când pentru a schimba păreri. Pot învăța multe lucruri de la el. Echipa cred că dacă începe bine va promova de pe una dintre primele două poziții.

Nu am rămas pentru că au fost anumite chestii pe care nu am putut să le gestionez, anumite compromisuri pe care nu am putut să le fac. Nu știu ce se va întâmpla în viitor, dar în momentul acesta nu putem colabora”a declarat fostul mijlocaș pentru ProSport.

Citește și EXCLUSIV | FCU Craiova, cu un pas în Liga 1! ”Au cele mai bune condiții și un antrenor cu experiență!”

Alex Bourceanu a vorbit și despre șansele lui FC U Craiova la promovare, despre care e convins că o va face la pas. De asemenea, se arată impresionat de toată susținerea de care beneficiază oltenii, din partea lui Adrian Mititelu și a suporterilor.

„Am simțit la Craiova disperarea, dorința dusă la extrem de a promova. Din ce știu eu, Adrian Mititelu continuă să susțină echipa, poate mai mult, pentru că, glumind, are mai mult timp să se gândească la echipă. Sigur, pe cei de la echipă i-a afectat. Știu că și jucătorii și antrenorii își doresc mai mult să obțină această provocare, pentru că el este acolo, pentru a alina din durere.

(n.r. despre ambele echipe din Craiova, în Liga 1) Presupun că vor juca ambele pe «Ion Oblemenco». Au condiții bune și din vară vor fi și mai bune! Jucătorii sunt plătiți la zi, ceea ce nu se întâmplă la multe echipe din România și chiar din Liga 1”a conchis fostul căpitan “roș-albastru”.

FC U Craiova este în momentul de față pe locul 1 în Liga a 2-a și joacă chiar astăzi împotriva celor de la Concordia Chiajna.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Războiul Craiovelor, tranșat de la Oradea: „Ea este continuatoarea”