De ce nu a mai ajuns Edi Iordănescu la Astra! ,,S-au întâmplat lucruri la care nu mă aşteptam”

edi-iordanescu-despre-eferta-fcsb

Edi Iordănescu a fost la un pas să semneze un contract cu Astra Giurgiu, dar antrenorul s-a răzgândit în ultima clipă.

Iordănescu a avut chiar un acord verbal cu formaţia din Giurgiu, dar a refuzat în final să semneze contractul propus de formaţia patronată de Ioan Niculae.

După ce acesta a refuzat să semneze înţelegerea, Astra s-a înţeles imediat cu Eugen Neagoe pentru a prelua echipa.

Edi Iordănescu a explicat de ce a ales să nu mai vină la Astra. Antrenorul spune că problemele financiare de la club l-au făcut să dea înapoi.

,,Și eu am crezut că voi ajunge la Astra până în ultimul moment. Au fost discuții și în alte părți, eu voiam să merg afara. A fost și situația mea familială, soția a născut acum trei zile. Toată această perioadă, în care le-am spus că nu pot lua echipa, s-au întâmplat niște lucruri la care eu nu mă așteptam.

edi-iordanescu

Nu mi-a fost teamă de partea sportivă, cunosc grupul de acolo, știam că pot face anumite lucruri funcționale, alături de Bogdan Mara și Dani Coman. Eu n-am fugit niciodată de presiune. Sunt lucruri care persistă acolo, le știe toată lumea. Când sunt datorii de atâtea luni, e greu să motivezi jucătorii, a spus Iordănescu pentru Digisport.

Antrenorul a comentat şi spusele lui Dani Coman, care a anunţat că nu va mai vorbi cu Edi Iordănescu, după ce a refuzat să vină la Astra, deşi aveau un acord verbal.

dani coman
Adunare Generala la Federatia Romana de Fotbal, Casa Fotbalului, Bucuresti, 18.04.2018, Foto : Cristi Preda

,,Îl înțeleg pe Dani Coman, dar trebuie să îi treacă, nu poți strica o prietenie din cauza unei chestiuni profesionale. În ultima clipă am luat decizia de a renunța, i-am spus lui Dani că-mi pare rău”, a mai spus antrenorul pentru sursa citată.

Fără Edi Iordănescu pe bancă, Astra speră să scape de ultimul loc în Liga 1. Echipa speră să obţină o victorie în restanţa de sâmbătă cu Dinamo.

Citeşte şi Noi detalii incredibile despre blaturile din Liga a 2-a! ,,Să-i scuture bine pe vinovaţi”