RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cristi Bălgrădean dă cărţile pe faţă! Explică din ce motiv a plecat Dan Petrescu de la CFR Cluj

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj chiar înaintea ultimelor dueluri ale echipei în Europa League, cu ŢSKA Sofia şi Young Boys Berna.

La scurt timp după ce a plecat ,,Bursucul”, pe banca echipei a fost instalat în postura de antrenor principal Edi Iordănescu, care a mai pregătit-o pe CFR la începutul sezonului 2018-2019 pentru doar câteva meciuri.

Cristi Bălgrădean, titularul echipei ardelene, a vorbit despre plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj şi a explicat de ce nu a mia continuat antrenorul în Gruia.

Portarul campioanei este de părere că în decizia pe care a luat-o Petrescu, aceea de a a pleca de la echipă, a cântărit enorm înfrângerea suferită cu Poli Iaşi.

,,Dacă nu mă înşel, plecarea venise după patru înfrângeri cu mister (Dan Petrescu – n.red.). Probabil că nici el nu mai putea la Cluj. S-a instaurat aşa o stare de tensiune.

Cred eu că nici el nu mai putea să stea la Cluj. Probabil că dacă voia să rămână, continua, dar cred că a avut nevoie de o pauză, de aceea a decis să plece.”, a explicat Bălgrădean pentru Telekomsport.

Adus de Dan Petrescu la CFR Cluj, Bălgrădean spune că Edi Iordănescu este diferit faţă de ,,Bursuc”.

,,Este diferit faţă de cel al lui Dan Petrescu (n.r. stilul de joc), dar trebuie să ne obişnuim, să îl schimbăm din mers.”, a mai precizat ,,Pufi”.

De la venirea lui Edi Iordănescu în Gruia, echipa nu a pierdut decât un singur meci, cel cu Young Boys Berna din grupele Europa League.

Citeşte şi Ultimul nume care contribuie la salvarea lui Dinamo! Este coșmarul rivalei de moarte. Mesajul PCH

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare