De ce a renunţat Melero Marin la Dinamo! ,,Cortacero nu i-a făcut plata asta”

Dinamo trece prin cea mai grea perioadă a clubului din toate punctele de vedere, dar mai ales sportiv, cât şi financiar.

Dinamo a fost preluată de acţionari spanioli, care ar fi trebuit să readucă echipa pe culmile gloriei, dar nu a fost aşa cum se aşteptau suporterii ,,câinilor”.

Proiectul de la Dinamo trebuia să fie coordonat de spaniolul Juan Melero, dar acesta s-a retras în cele din urmă. Motivul pentru care ibericul a renunţat la Dinamo a fost dezvăluit de ultimul om apărut în anturajul echipei din Ştefan cel Mare.

sapasu 1

Toma Săpaşu, cel care susţine că l-a adus pe Dorin Şerdean la Dinamo, explică motivul pentru care Melero a făcut un pas în spate. Acesta susţine că s-a retras din proiect pentru că nu a primit un comision promis de Pablo Cortacero.

Citeşte şi EXCLUSIV | S-a umplut paharul la Dinamo! ”Oameni fără scrupule! Să nu mai calce în România în viața lor!”

Suma pe care trebuia să o primească spaniolul era de 62.500 de euro, bani pe care ar fi trebuit să îi primească şi Dorin Şerdean, dar şi Toma Săpaşu.

Domnul Șerdean e băgat în comision, are de luat 62.500 de euro. Fiecare dintre noi are de luat aceeași sumă.

melero marin

Și domnul Melero avea de luat acest comision, de aceea s-a retras, că domnul Cortacero nu i-a făcut această plată. Domnul Cortacero e zero, e zero barat, nu are niciun ban”, a spus Săpaşu pentru ProSport.

Melero este omul care l-a convins pe Cosmin Contra să semneze cu Dinamo. După ce spaniolul s-a retras din proiect, acum a venit rândul antrenorului să spună şi el că vrea să plece de la club, după toate problemele care au apărut.

„Încerc de câteva zile să dau de Juan Melero, care mă chema el. Acum îl sun și spune: Giovanni, sunt la o cină…sau Am o conferinţă video. Am zis să văd care e situaţia aici. El (n.red. – Juan Melero) e aproape retras. Mi-a şi spus că l-au deziluzionat aceşti domni. Şi Cosmin (n.red. – Contra) a început să bată în retragere, când a văzut că ceea ce i s-a promis nu se îndeplineşte”, a spus impresarul Givanni Becali pentru Digisport.

giovanni becali 2

Fără Melero Marin şi cu Cosmin Contra aproape plecat, Dinamo se află în acest moment pe locul 15 în Liga 1, cu doar 6 puncte adunate din 10 meciuri disputate.

Citeşte şi România, într-o situaţie bizară! Se află în urna a 2-a valorică după cea mai slabă performanţă