RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

De ce a luat Dan Petrescu „lanterna roşie” din Turcia? „Nu s-a gândit la bani!”

Dan Petrescu a preluat Kayserispor, ultima clasată din Superliga Turciei, şi îi va antrena pe românii Lung, Săpunaru şi Alibec. Oferta turcilor nu a fost una extraordinară din punct de vedere financiar.

Fostul şef al centrului de copii şi juniori de la Dinamo, Gabi Răduţă, a comentat alegerea lui Petrescu. Antrenorul în vârstă de 52 de ani ar privi noua sa echipă ca pe o rampă de lansare la formaţii mai mari, dar a acceptat şi pentru a nu rămâne prea mult în afara circuitului.

CITEŞTE ŞI: Dan Petrescu va câştiga mai puţin decât la CFR Cluj! Contractul oferit de Kayserispor

„E o echipă cam mică pentru Dan Petrescu. Cred că va sta acolo până în vară, apoi va pleca la o echipă mai mare. Nu cred că s-a gândit la bani, ci doar să nu stea degeaba. N-ar fi o mare problemă, dacă ar retrograda, pentru că Kaiserispor e o echipă de mîna a doua

Dan Petrescu n-a mai putut mental să meargă mai departe la CFR Cluj. Ar fi fost cel mai bine să rămână la campioana din Gruia”, a declarat Gabi Răduță pentru Pro Sport.

În vârstă de 52 de ani, Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj în decembrie, după ce şi-a trecut în palmares trei titluri consecutive în Liga 1.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare