De aici trebuie să vină salvarea lui Dinamo! Oamenii care sunt așteptați să se alăture formației din Ștefan cel Mare

“Câinii” traversează una dintre cele mai delicate perioade din istoria clubului, iar ultimele rezultate înregistrate au destabilizat total atmosfera din vestiarul echipei!

Înfrângerea la scor de pe teren propriu împotriva Viitorului Constanța, scor 0-5, a fost picătura care a umplut paharul în “Groapă”. Suporterii “alb-roșilor” au dat năvală în mediul online și cer o schimbare de urgență la echipă, iar antrenorul Jerry Gane și managerul sportiv Mario Nicolae sunt principalii vizați din acest demers.

Gabi Răduță, fostul șef al Academiei de la Dinamo, a vorbit despre situația din acest moment din Ștefan cel Mare și cere de urgență aducerea unor oameni în club care să știe ce înseamnă spiritul echipei și care să reușească să se impună în vestiarul formației. Răduță este de părere că un antrenor cu experiență și nume ar fi primul pas pe care dinamoviștii ar trebui să îl facă pentru o redresare a clubului pe plan sportiv.

raduta

O seară groaznică! Conform cu situația clubului din prezent. Îmi pare rău de Paul Anton, de Stelu Filip, care chiar știu ce înseamnă Dinamo. De tineri, ce să mai vorbesc?! Parcă mă bucur că nu au jucat. Bine, a intrat Ahmed Bani, care a încercat totuși ceva, dar era 3-0 pentru adversar, mă bucur pentru debutul lui Bordușanu, ați văzut că are calitate.

Am avut dreptate, din păcate, cu ceea ce se întâmplă la club, merge pe un drum greșit. Fără nicio strategie, fără oameni de fotbal, cu jucători aduși de nu știu cine, de nu știu unde, fără să cunoască Dinamo și profilul jucătorului lui Dinamo!

Citește și Suporterii dinamoviști s-au decis! Antrenorul care îi va lua locul lui Jerry Gane

Eu am spus de mai multă vreme că trebuia să rămână Rednic, trebuia lăsat Mulțescu, dinamoviști sută la sută și profesioniști pe deasupra. O organigramă a clubului făcută pe competențe și pe valori, cu Dănciulescu manager. Orice aș spune, se vede cu ochiul liber că am ajuns rău și jos de tot. Poate se va face un campionat cu 18 echipe! Apoi, la anul cu 20. Și tot așa! Dacă nu vor înțelege că trebuie să aducă profesioniști la club…

Eram pe locurile 3-4, jucam finala Cupei României, jucam în Europa League și lumea îl înjura pe Negoiță. Acum, văd că toți sunt mulțumiți și nu mai spune nimeni nimic. Eu nu mai pricep nimic. Păcat de eforturile suporterilor!

Ce trebuie acum? Un antrenor cu nume și cu experiență. Cel mai potrivit e în club, Mulțescu. Și trebuie consultat Cornel Dinu! Să nu ajungem să retrogradăm. Nu pricep de ce unii tineri sunt ținuți pe bancă. Rici Grigore, de ce? Îmi spun și eu of-ul, părerea, sper că nu supăr pe cineva.

Eu cred că Dănciulescu sau Kiriță ar fi trebuit să fie în staff-ul managerilor, ei dau un semnal, se confundă cu istoria lui Dinamo, impun respect. Păi Mihali antrenor secund la echipa mare se vede altfel, nu credeți? Și el, și Augustin sunt lăsați să se chinuie prin club!”, a spus Gabi Răduță, potrivit GSP.

Citește și Obiectivul lui Dinamo din acest an, pus la îndoială : „Le va fi greu cu Dunărea Călărași în Cupă!”