RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Obiectivul lui Dinamo din acest an, pus la îndoială : “Le va fi greu cu Dunărea Călărași în Cupă!”

“Câinii” nu mai bat pe nimeni în Liga 1 de cinci meciuri, iar umilința din partida de aseară contra Viitorului, scor 0-5, a creat o tensiune fără margini în tabăra echipei lui Jerry Gane!

Dacă din punct de vedere financiar, lucrurile sunt departe de a fi îndreptate de către conducerea spaniolă, nici din punct de vedere sportiv, dinamoviștii nu se pot lăuda că stau mai bine. Fanii-acționari ai clubului au încercat prin toate metodele să îi motiveze pe jucătorii și staff-ul echipei, dar meciul de aseară se pare că i-a scos din sărite și au reacționat vehement la adresa favoriților.

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a vorbit din nou despre situația de la Dinamo și este de părere că diferența de cinci goluri de aseară nu este una exagerată. Oficialul FRF consideră că “alb-roșilor” le va fi greu și în Cupa României, acolo unde vor da piept cu formația din liga secundă, Dunărea Călărași.

mihai stoichita

“Nu e foarte dur rezultatul, este reala diferență între ce s-a jucat în seara asta. V-am zis săptămâna trecută că entuziasmul nu ține mult pe burta goală, din ce am auzit nu mai este vorba de burta goală acum.

E mai grav așa, ce se întâmplă acum, duce la foarte multe interpretări în legătură cu jucătorii, dacă nu arăți nimic și iei în două etape 7 goluri tu, Dinamo București, e grav. La modul cum s-au prezentat, va fi greu și cu Dunărea Călărași, în Cupă!”, a spus oficialul FRF la finalul partidei.

După victoria din optimile de finală ale Cupei României, scor 1-0 contra marei rivale FCSB, dinamoviștii o vor înfrunta pe Dunărea Călărași în următoarea fază a competiției, joi, de la ora 20:00.

Citește și Suporterii dinamoviști s-au decis! Antrenorul care îi va lua locul lui Jerry Gane

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare