ULTIMA ORĂ | SCANDAL cu sticle și cuțite într-un club din Brăila! 2 baschetbaliști americani au fost înjunghiați!

Doi tineri de origine americană, jucători de baschet ai clubului Cuza Sport, au fost atacați și răniți într-un club de vară, din Brăila.

Este vorba despre Darrel Bowie și Joseph McClain. Ambii americani au semnat în acest sezon cu clubul de baschet brăilean Cuza Sport.

Conform martorilor, citați de realitateadebraila.net, cei doi sportivi au fost loviți cu cuțite și sticle. Alarmați de ceea ce se întâmplă, mai multe persoane aflate în club au sunat la 112. Se pare că atacatorii fac parte dintr-un clan interlop din Brăila.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care le-a acordat primul ajutor celor doi americani. În cele din urmă aceștia au fost transportați la spital pentru investigații amănunțite.

Darrel Bowie în stare foarte gravă! 

Conform sursei citate, cei doi sportivi au fost operați de urgentă, însă starea lui Bowie este incertă, acesta având un plămân perforat. Tânărul american urmează să fie transportat la un spital din București.

Agresorii au reușit să părăsească clubul până la sosirea echipajelor de Poliție și Jandarmerie.

Din fericire, în spațiul în care s-a produs evenimentul sunt camere de supraveghere, iar filmările au fost ridicate pentru a fi analizate și a stabili cu exactitate cine sunt agresorii.