Dat de gol de un fost coechipier! Unde își petrece timpul “galacticul” de 100 de milioane de euro

Eden Hazard va rata meciul important al ”galacticiilor” din UEFA Champions League împotriva celor de la Manchester City.

Belgianul a suferit o fractură de peroneu în meciul pierdut în deplasare pe ”Estadi Ciutat de Valencia”, scor 1-0 pentru Levante.

Marcin Bulka, portarul polonez care a jucat trei ani la gruparea de pe Stamford Bridge, a făcut dezvăluiri interesante despre Eden Hazard.

“Eden Hazard este înnebunit după hamburgeri şi pizza! Tot timpul liber şi-l petrece acolo, în pizzerii. De altceva nu-i pasă, vrea mereu să se simtă bine.

La Chelsea, nu era o problemă ce mânca, dar la Real cred că a devenit supraponderal şi de aceea are probleme cu accidentările,” a dezvăluit Bulka într-un interviu pentru presa din Polonia”, a declarat Bulka într-un interviu pentru presa din Polonia.

HAZARD PREZENTARE

Eden Hazard este la a doua accidentare în același loc, la gleznă, iar staff-ul medical al madrilenilor sugerează că fotbalistul belgian ar trebui supus unei intervenții chirurgicale.

Operaţia i-ar aduce lui Hazard vindecarea completă, însă l-ar face să rateze EURO 2020, competiţie unde “diavolii roşii” sunt printre favoriţi.

Există și soluția unui tratament alternativ, care i-ar permite lui Hazard să revină peste două luni, potrivit AS.

Hazard a lipsit până acum 20 de meciuri în acest sezon la Real, exact cât a fost indisponibil la Chelsea în 7 ani.

CITEȘTE ȘI: Cornel Dinu, pus la colț pentru comentariile la adresa unui jucător de la FCSB! „Îmbătrânește urât de tot”