Cornel Dinu, pus la colț pentru comentariile la adresa unui jucător de la FCSB! “Îmbătrânește urât de tot”

Cornel Dinu este cunoscut pentru declarațiile tăioase la adresa unor fotbaliști sau oameni de sport din România. Fostul selecționer a analizat dur evoluția lui Andrei Miron de la FCSB și a primit o replică pe măsură.

Fundașul Andrei Miron (25 de ani) a venit la FCSB de la FC Botoșani, în această iarnă, și a înscris la primul lui meci pentru vicecampioană, în remiza de acasă cu Chindia Târgoviște, scor 1-1.

Nu rupe gura târgului această aducere a lui Miron. Ei au nişte criterii total particulare, care se mai găsesc foarte rar pe undeva prin lume. Îi aduce proprietarul echipei, pentru că îi place unul după un anumit meci.Un jucător trebuie să fie observat de mai multe ori. Nu mi se pare că s-au întărit foarte mult prin aducerea acestui ‘bufleiaş’, pentru că şi Miron are câteva kilograme în plus. Nu se poate să joci cu Popa, care, săracul, se luptă şi el, dar din păcate are vreo şase, şapte kilograme în plus“, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Florin Vulturar, impresarul lui Andrei Miron, a răspuns rapid declarațiilor dure ale fostului selecționer.

Nu îl înțeleg pe acest domn. Are o răutate ieșită din comun și îmbătrânește urât de tot. Caută tot felul de lucruri urâte ca să iasă în evidență. Cu toate aceste declarații pe care le face în ultimul timp se murdărește rău. Pentru mine nu mai reprezintă nimic. Miron își va arăta cu siguranță valoarea. Este un jucător care se va impune fără probleme și o să vedeți că va ajunge foarte repede și la echipa națională a României”, a spus Vulturar.

florin vulturar

Olimpiu Moruțan, Andrei Burcă, Cătălin Golofca sunt alți fotbaliști din Liga 1 reprezentați de Florin Vulturar.

Andrei Miron a venit la FCSB de la Botoșani în această iarnă. Conform transfermarkt.com, suma de transfer a fundașului central a fost de 800 de mii de euro. Acesta a marcat deja un gol la primul său meci pentru vicecampioană, în meciul remizat, acasă, împotriva celor de la Chindia Târgoviște, scor 1-1.

CITEȘTE ȘI: Ratează titlul și în acest sezon? ”Nu cred că FCSB poate emite pretenţii!”