Darren Cahill, reacție în urma scandalului dintre Alize Cornet și Roxana Mărăcineanu: “Ai dat răspunsul anului”

darren-cahill

Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei Halep (locul 3 WTA), s-a implicat în scandalul pricinuit de amânarea turneului Roland Garros.

Ministrul delegat al Sporturilor din Franța, Roxana Mărăcineanu, a decis să amâne competiția pariziană cu o săptămână în speranța că restricţiile sanitare legate de pandemia de Covid-19 vor fi relaxate.

Alize Cornet (locul 59 WTA) a criticat-o extrem de dur pe fosta înotătoare, pentru decizia luată, iar Darren Cahill i-a dat dreptate. “Ai dat răspunsul anului! Bravo!”.

Rămâne între noi, dar ministrul nostru al Sporturilor este o calamitate! Nu am nimic împotriva ei, dar ia doar decizii proaste. Parcă nu i-ar păsa! Este o decizie destul de egoistă.

Roxana Maracineanu atac la adresa arbitrului Sebastian Coltescu4

Calendarul va avea de suferit. Înţeleg că nu sunt vremuri uşoare pentru turneu, dar trebuie să te gândeşti la jucători şi la calendar, în special la toate turneele”, a spus Alize Cornet despre Roxana Mărăcineanu.

alize cornet

Programat initial în perioada 23 mai – 6 iunie, turneul Roland Garros va debuta cu o săptămână mai târziu.

Sportivele sunt nemulțumite pentru că, astfel vor avea la dispoziție doar două săptămâni până Wimbledon (28 iunie – 11 iulie), turneu care se va disputa pe iarbă.

roland garros profimedia 0559247790 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Photo Stephane Allaman / DPPI

Citește și Programul turneului de la Roland Garros suferă modificări și în acest an! Când va avea loc întrecerea de Mare Șlem