Programul turneului de la Roland Garros suferă modificări și în acest an! Când va avea loc întrecerea de Mare Șlem

Sursa foto- Profimedia Images

Roland Garros, unul dintre cele mai importante turnee ale tenisului mondial, trebuia să se dispute în primă fază în perioada 23 mai- 6 iunie!

În 2020, turneul de la Roland Garros a fost amânat timp de mai multe luni din cauza pandemiei de coronavirus. Întrecerea a avut loc în cele din urmă abia în luna septembrie a anului trecut, organizatorii permiţând accesul în tribune pentru un număr maxim de 1.000 de spectatori pe zi, deşi iniţial şi-ar fi dorit un număr de peste zece ori mai mare.

Acum, la un aproape un an distanță față de prima amânare a turneului de Mare Șlem, programul competiției se pare că va suferi din nou modificări. Potrivit LEquipe, Roland Garros ar urma să înceapă cu o săptămână mai târziu, față de perioada inițială, asta după ce Franța va relaxa restricțiile împotriva COVID-19. Concret, întrecerea va avea loc în cele din urmă între 30-13 iunie.

În urmă cu două zile, Roxana Mărăcineanu, ministrul francez al Sportului, a dezvăluit că există discuţii privind „decalarea cu câteva zile” a turneului şi „modalităţile de primire a publicului”.

Citește și Simona Halep, regina incontestabilă pe zgură! Cum arată clasamentul ultimilor cinci ani