RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Radu Drăgușin, cerut de urgență la națională: „Merită mai multă atenţie”

Tânărul jucător de fotbal Radu Drăgușin (18 ani), legitimat la Juventus, a fost analizat de internaționalul român Ioan Ovidiu Sabău (52 de ani).

Fostul jucător al echipelor Brescia și Reggiana spune că l-ar convoca oricând pe Drăgușin, la naționala mare a României.

Cum arată fizic! Faci faţă la nivelul ăsta. N-ai cum să nu înveţi fotbal când eşti lângă atâţia fotbalişti. Ce antrenamente, ce intensitate, cum să nu progresezi şi să nu creşti? Sigur, nu joacă foarte mult, fiind tânăr. Dar are calităţi extraordinare şi am înţeles că e un băiat foarte serios. Altfel nu poţi. Trebuie să-ţi câştigi respectul şi încrederea oamenilor din jur, trebuie să arăţi că se pot baza pe tine. Arată extraordinar din punct de vedere fizic şi, dacă joacă, înseamnă că are valoare.

L-aş chema la naţională, sigur că da. Aş merge mult pe aceşti tineri. Din fericire, avem mulţi tineri jucători foarte talentaţi. Poate că ar merita mai multă atenţie şi mai multă încredere. Joacă la cel mai înalt nivel, la Juventus…„, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, pentru Look Sport. 

Radu Drăgușin a fost în premieră titular la Juventus în meciul din optimile Cupei Italiei, câștigat de torinezi, 3-2, în fața echipei Genoa. Internaționalul de tineret a fost integralist, în cele 120 de minute, în partida disputată miercuri.

Citește și Cine e evidențiatul FCSB-ului, în cantonamentul din Antalya: “Țineți minte jucătorul ăsta”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare