Dănuț Lupu a dat de pământ cu Cortacero, după ședința de ieri: “Ăsta trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile!”

Dinamo se pare că nu poate scăpa așa ușor de noua conducere a clubului, ci din contră, Pablo Cortacero plănuiește să obțină controlul total la formația din Ștefan cel Mare!

Prezent ieri la întâlnirea dintre toți membrii care dețin acțiuni la Dinamo, Pablo Cortacero a mers la stadionul din “Groapă” după mai multe luni în care nici măcar jucătorii nu au mai putut să dea de urma lui. Potrivit discuțiilor purtate la AGA, ibericul a dat asigurări că situația se va rezolva, iar banii deja au fost trimiși către club și urmează să ajungă.

Fostul mare jucător “câinilor”, Dănuț Lupu, a pus tunurile atât pe Cortacero, cât și pe jucătorii lui Dinamo, pe care îi acuză că nu au stat alături de suporteri la întâlnirea acestora cu conducătorul spaniol. Ulterior, Lupu a dezvăluit și că următorul care va părăsi formația “alb-roșie” va fi Cornel Dinu, care nu mai este dorit de spanioli în preajma echipei.

cornel dinu scandal scaled

“Sunt dezamăgit de o parte dintre jucătorii lui Dinamo, iar suporterii, din păcate, luni nu au fost susținuți la stadion şi nici la RIN de fotbalişti. Dacă acest Cortacero era pe timpul generației mele nu iesea din stadion până nu îşi preda acțiunile. Jucătorii nu au dat dovada de tărie de caracter şi i-au lăsat pe suporteri singuri cu Cortacero. Pai, bă, frații mei, suporterii ăstia au dat bani pentru voi, iar voi nu ati avut curajul să vă strangeți şi să vă duceți peste Cortacero la stadion?

Citește și Cum a decurs întâlnirea dintre Jerry Gane și Cortacero: “Eram ca în filmul cu Nea Marin, nu știam dacă e el sau nu!”

Păi, ăsta trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile. Jucătorii aveau obligația să se ducă acolo şi să îi susțină pe suporteri în fața acestui nesimțit. Cum îți permiți, mă, să îți bați joc de jucătorii lui Dinamo atâta timp, iar acum le vinzi gogoşi că măreşti capitalul şi deja ai dat o parte din bani, dar îți sunt blocați? Ai ajuns tu să ei o intreagă Românie la mişto? Ai ajuns tu să îl umileşti pe nea Cornel Țălnar? El este un simbol al lui Dinamo, dar am auzit că vrea să îl mazilească în viitoarea şedință şi pe nea Cornel Dinu. Vă dați seama câtă minte are spaniolul ăsta?

Era bine dacă era ținut şi el pe la Săftica patru luni fără bani şi fără mâncare? Dar stați să vedeti că firma aia de pază o să îşi dorească banii, iar lui Cortacero nu o să ii meargă cu bodyguarzii așa cum i-a prostit pe jucători. Să îi fie ruşine acestui om, care şi-a batut joc de familiile tuturor de la Dinamo. Toți angajații de la Săftica și toți jucătorii trebuia să se ducă peste acest individ la stadion. Eu dacă eram jucător l-aş fi scos pe ăsta în şuturi de la ședința aia!”, a declarat mâhnit Lupu, potrivit Pro Sport.

Citește și Un fost “câine” a răbufnit după evenimentele de la Dinamo: “Cum e posibil să faci așa ceva, păi e moșia maică-tii?”