Daniel Pancu, discurs dur după eşecul cu CFR Cluj: ,,E imposibil să avem reacţie pe burta goală”

Poli Iaşi a pierdut meciul de pe teren propriu din Liga 1 cu CFR Cluj, scor 0-2, în etapa a 12-a şi rămâne în zona retrogradării.

Golurile partidei din Copou au marcate de Ciprian Deac în minutele 14 şi 78, ultima reuşită fiind înscrisă din penalty.

CFRIasi

La finalul jocului, Daniel Pancu, antrenorul Iaşiului, a tras primele concluzii şi spune ce a dus la pierderea meciului. Acesta este de părere că jucătorii lui au intrat prea relaxaţi pe teren. ,,Pancone” a mai scos în evidenţă problemele de la club şi spune că nu se poate face performanţă atunci când nu eşti plătit.

,,Ne-am arătat limitele. Am fost o echipă blazată. Prea multe dueluri pierdute şi lipsă de responsabilitate, astea sunt lucrurile care mie nu-mi plac la fotbal. E imposibil să avem reacţie pe burta goală.

pancu iasi

Poate sunt eu prea pretenţios. Dacă vom fi ca în seara asta, adică blazaţi şi relaxaţi, nu vom câştiga ultimele meciuri din acest an. E o coincidenţă că am câştigat ultima oară în septembrie, când restanţele erau mici.”, a mai spus Pancu la finalul meciului.

După meciul pierdut cu CFR Cluj, moldovenii au rămas pe locul 14 în Liga 1, cu 10 puncte adunate din 12 jocuri disputate. Adversara din această seară se clasează pe locul 3, cu 24 de puncte strânse în 12 etape.

Citeşte şi Radu Drăguşin i-a luat ochii lui Adi Mutu! ,,Poate fi liderul naţionalei”