Daniel Niculae, după meciul Rapid – Csikszereda: “Când joci cu promovarea în faţă, e greu”

Daniel Niculae

Daniel Niculae (38 de ani) a vorbit despre meciul câștigat de Rapid, sâmbătă, în fața formației Csikszereda Miercurea Ciuc, scor de 2-0, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii a 2-a.

Victorie mare, foarte importantă, în faţa unei echipe bune, cu un antrenor foarte bun, care joacă foarte bine. Nu am făcut cea mai bună partidă, dar am obţinut cele trei puncte, care sunt cele mai importante.

rapid

Mai sunt patru etape până se termină campionatul şi păstrăm distanţa faţă de Mioveni. Se acumulează şi o stare de oboseală, inclusiv pshică. Aici a fost mereu presiune, dar când joci cu promovarea în faţă, e greu“, a declarat Daniel Niculae, potrivit Telekomsport.

Fostul jucător al formație din Giuleşti a vorbit și despre noul stadion al Rapidului.

Da, avem două, trei variante de teren de joc. Dar v-am mai spus, ăsta o sa fie ultimul lucru la care ne gândim în acest moment. Şi anume, pe ce teren vom juca dacă promovăm. Nu ştiu când va juca primul meci Rapid pe Giuleşti. Constructorul ar trebui să ştie. Noi suntem primii interesaţi, dar se pierde foarte mult timp cu recepţia stadionului propriu-zis.

stadion giulesti
Sursa foto: CNI

Nu depinde de noi. Dacă ar depinde de noi am face toate demersurile necesare. Ne dorim să jucăm acolo, dar aşteptam. Îmi este teamă că ar putea dura mult. Dar sper să nu dureze mult până vom putea să inaugurăm Giuleştiul. Aş vrea ca lucrurile să se mişte repede, dar nu depinde de clubul Rapid“, a mai spus fostul internaţional român.

DanielNiculae1

Echipa giuleșteană ocupă poziţia secundă în ierarhia play-off-ului Ligii a 2-a, cu 46 de puncte. Lider este U Craiova 1948, cu 49 de puncte.

Citește și VIDEO | Mihai Iosif, după victoria Rapidului cu Csikszereda: “Mi-ar plăcea să se termine acum lupta pentru promovare”