Tehnicianul Daniel Isăilă, care părăseşte naţionala de tineret a României, a declarat că noua sa destinaţie este Arabia Saudită, de unde a primit o ofertă pe care nu o putea refuza.

„Negociez de o lună şi ceva cu un club din Golf, din Arabia Saudită, dar nu vreau să-I dau numele deocamdată, pentru că mai sunt doar câteva detalii de pus la punct. A fost o ofertă pe care n-am putut să o refuz.

După ce voi semna, voi anunţa numele. Eu vreau să mulţumesc încă o dată conducerii federaţiei pentru colaborarea pe care am avut-o”, a spus Isăilă pentru News.ro.

FRF a anunţat, vineri, că selecţionerul reprezentativei Under 21 a României, Daniel Isăilă, a decis să rezilieze de comun acord contractul cu federaţia.

Selecționerul reprezentativei Under 21 a României a decis să accepte o nouă provocare, contractul lui cu Federația Română de Fotbal urmând să se încheie amiabil👉 bit.ly/2JvhDn6

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe 8 Iunie 2018

Daniel Isăilă, 45 de ani, a preluat selecţionata U21 în decembrie 2016 şi a strâns pe banca acesteia şase meciuri oficiale, toate în preliminariile Euro 2019. Isăilă lasă echipa neînvinsă în Grupa 8 cu trei victorii şi trei egaluri şi cu şanse de calificare la turneul final de anul viitor.