Dani Coman, resemnat după remiza de la Clinceni: “N-am mari speranțe, e un moment greu!”

dani-coman

Partida dintre Academica Clinceni și Astra Giurgiu din cadrul etapei a 25-a a Ligii 1, s-a terminat la egalitate, scor, 1-1.

După remiza de la Clinceni, Astra Giurgiu se află la șapte puncte distanță de ultimul loc ce asigură prezența în play-off cu cinci etape rămase din sezonul regulat.

Dani Coman, președintele giurgiuvenilor s-a declarat dezamăgit de atitudinea elevilor lui Eugen Neagoe în remiza obținută la Clinceni.

“La pauză, le-am zis că asta nu e o atitudine care să le dea încredere că putem câștiga acest joc, nu vreau să discutăm despre aspecte tehnice, pentru că nu e treaba mea, e treaba antrenorilor. Eugen a stat mai mult de vorbă cu ei, le-a explicat puținele lucruri bune pe care le-au făcut în prima repriză și greșelile enorme”, a declarat Dani Coman.

Oficialul giurgiuvenilor crede că formația condusă de Eugen Neagoe nu mai poate spera la play-off după felul cum s-au prezentat azi jucătorii Astrei. Dani Coman consideră că obiectivul principal al Astrei Giurgiu o să rămână Cupa României. Echipa finanțată de Ioan Nicolae întâlnește în sferturi pe Petrolul Ploiești.

“Astra se va lupta pentru fiecare punct, fiecare meci, suntem angrenați în două competiții diferite, avem de câștigat miercuri, în Cupă. Cât despre campionat, mai sunt 15 puncte puse în joc, dacă vom câștiga toate meciurile, șanse avem, dar la cum ne-am prezentat azi în prima repriză, eu nu am mari speranțe.

AstraGiurgiu

Eu sunt președintele clubului la Astra, trebuie să gestionez acest moment dificil pentru ca lucrurile să fie normale. E un moment greu din punct de vedere fotbalistic, despre celelalte aspecte se cunoaște situația și din trecut, dar vom găsi soluții să trecem peste”  a declarat Dani Coman, după remiza Astrei de la Clinceni.

Citește și VIDEO | Academica și Astra Giurgiu au dat-o la pace! Remiză cu goluri la Clinceni