RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dănciulescu face lumină! “Dinamo, împrumutată cu dobânzi mai bune decât la bancă!”

Ionel Dănciulescu se oferă să ajute Dinamo cu bani pentru licenţă, însă vrea garanţii că îşi va recupera împrumutul. Dănciulescu îi arată cu degetul pe finanţatorii care s-au perindat prin Ştefan cel Mare, inclusiv pe Ionuţ Negoiţă: au împrumutat clubul cu dobânzi mai bune ca la bancă!

Ionel Dănciulescu promite să îşi respecte promisiunea: este gata să împrumute clubul cu bani pentru ca Dinamo să obţină licenţa. Fostul golgeter din Ştefan cel Mare nu vrea însă să îşi piardă banii. Dănciulescu îl acuză pe finanţatorul Ionuţ Negoiţă, dar şi pe toţi investitorii care au împrumutat clubul de-a lungul timpului.

ionel-danciulescu

“Trebuie să am şi eu o garanţie pentru că în ultimii ani de zile toţi finanţatorii, acţionarii, au împrumutat clubul cu o anumită dobândă, unii cu o dobândă mai bună decât la bancă. Eu nu fac acest lucru dacă ar fi să fac! Îmi asum ce am spus acum. Din punctul meu de vedere, nimeni dintre acţionari sau finanţatori nu au ieşit pe pierdere de la Dinamo!” – a spus Dănciulescu la Digi Sport.

Ionel Dănciulescu a anunţat că va pleca de la Dinamo la finalul actualului sezon.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare