BREAKING NEWS | Șeicii care au cumpărat Charlton au anunțat OFICIAL că o vor prelua pe Dinamo

Șeicul Tahnoon Nimer, actualul președinte la Charlton și reprezentant al grupului de investiții Abu Dhabi Business Development, a confirmat interesul pentru preluarea clubului Dinamo.

Impresara Anamaria Prodan a fost cea care a anunțat că un grupul de investiții din Emirate vrea să investească în fotbalul românesc.

Seicii care au cumparat Charlton au anuntat OFICIAL ca o vor prelua pe Dinamo

Seicii care au cumparat Charlton au anuntat OFICIAL ca o vor prelua pe Dinamo

Publicată de Iubim 1948 Dinamo pe Vineri, 17 ianuarie 2020

Patronul „roș-albilor” va ceda întreg pachetul majoritar de acțiuni în schimbul a doar 40.000 de euro și i-a condiționat pe șeici să facă o investiție imediată de peste zece milioane de euro. La rândul lor, arabii au o doleanță: cumpără clubul doar dacă echipa nu are probleme legate de retrogradare, echipa fiind acum pe locul 9, 28 de puncte, și implicit primește licența pentru sezonul viitor al Ligii 1, potrivit ProSport.

Fanii dinamoviști au reacționat rapid pe Facebook:

„TAHNOON NIMER despre CUMPĂRAREA lui DINAMO

Grupul Abu Dhabi Business Development a achizitionat recent clubul Charlton din liga secunda engleza si pentru prima data, Tahnoon Nimer a vorbit si despre posibilitatea de achizitionare a clubului Dinamo.

În acest interviu pentru un post de televiziune din Emirate, în care vorbește despre investițiile recente în clubul englez, Tahnoon Nimer a declarat că fondul de investiții pe care îl conduce este pe cale să achiziționeze FC Dinamo 1948:

Minutul 4:55 “Suntem pe cale sa achzitionam clubul Dinamo din Romania, in acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”.

Averea lui Tahnoon Nimer este evaluată la circa 15-17 miliarde de euro.

Demersurile pentru achiziționarea lui Dinamo se vor întinde pe următoarele două luni. Există unele condiții pe care FC Dinamo trebuie să le îndeplinească:
1. Evitarea retrogradării pe criterii financiare. Asta înseamnă obținerea licenței pentru Liga 1. Lucru de care putem fi siguri după depunerea dosarului de licențiere la sfarșitul lunii martie.
2. Evitarea retrogradării pe criterii sportive. Dacă astăzi s-ar încheia returul, Dinamo ar fi la 4 puncte de Clinceni (penultimul loc)

Dinamo a vândut doi jucători și s-au obținut 410.000 euro. Cu acești bani se poate acoperi jumătate din necesarul pentru obținerea licenței (pentru a primi lincența, printre altele, clubul nu trebuie să aibă datorii față de jucători)
Aici e nevoie de intervenția noastră. Banii pe care îi strângem prin Programul DDB vor fi folosiți pentru plata restanțelor față de jucători și pentru obținerea licenței.
Este un moment crucial pentru Dinamo! Mâine poate fi prea târziu. Este nevoie de noi ACUM”, au scris cei de la „Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo” pe Facebook.

Tahnoon Nimer despre cumpărarea lui Dinamo

TAHNOON NIMER despre CUMPĂRAREA lui DINAMOGrupul Abu Dhabi Business Development a achizitionat recent clubul Charlton din liga secunda engleza si pentru prima data, Tahnoon Nimer a vorbit si despre posibilitatea de achizitionare a clubului Dinamo.În acest interviu pentru un post de televiziune din Emirate, în care vorbește despre investițiile recente în clubul englez, Tahnoon Nimer a declarat că fondul de investiții pe care îl conduce este pe cale să achiziționeze FC Dinamo 1948: Minutul 4:55 “Suntem pe cale sa achzitionam clubul Dinamo din Romania, in acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”. Averea lui Tahnoon Nimer este evaluată la circa 15-17 miliarde de euro. Demersurile pentru achiziționarea lui Dinamo se vor întinde pe următoarele două luni. Există unele condiții pe care FC Dinamo trebuie să le îndeplinească:1. Evitarea retrogradării pe criterii financiare. Asta înseamnă obținerea licenței pentru Liga 1. Lucru de care putem fi siguri după depunerea dosarului de licențiere la sfarșitul lunii martie.2. Evitarea retrogradării pe criterii sportive. Dacă astăzi s-ar încheia returul, Dinamo ar fi la 4 puncte de Clinceni (penultimul loc) Dinamo a vândut doi jucători și s-au obținut 410.000 euro. Cu acești bani se poate acoperi jumătate din necesarul pentru obținerea licenței (pentru a primi lincența, printre altele, clubul nu trebuie să aibă datorii față de jucători) Aici e nevoie de intervenția noastră. Banii pe care îi strângem prin Programul DDB vor fi folosiți pentru plata restanțelor față de jucători și pentru obținerea licenței. Este un moment crucial pentru Dinamo! Mâine poate fi prea târziu. Este nevoie de noi ACUM.Implică-te alături de noi! Înscrie-te și cotizează și tu accesând acest link: www.programddb.ro/inrolare

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Vineri, 17 ianuarie 2020

Mai multe detalii despre situația de la Dinamo aflați de la Cornel Dinu, invitatul lui Claudiu Giurgea, duminică, de la ora 18:30, la Realitatea Sportivă.

Citește și ♦ VIDEO | Steliano Filip s-a botezat neoprotestant! Imagini de la eveniment