Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat la finalul meciului cu Viitorul, scor 0-0, că nu se va uita la cel mai așteptat meci din România.

Tehnicianul ardelenilor susține însă că regretă faptul că Dinamo nu a reușit să se califice în play-off, deoarece datorită rivalității cu FCSB ar fi fost o nucă tare pentru echipa patronată de Gigi Becali, lucru care ar fi putut să o avantajeze pe CFR Cluj.

„Sincer, îmi iau şi eu duminică liber şi mă uit la filme. La fotbal sigur mă uit, dar din alte campionate. Nu mă uit la meciurile din campionatul românesc.

Pentru CFR Cluj era bine să fie Dinamo în play-off, asta e clar. Ştim ce derby e Dinamo cu FCSB şi pentru noi era foarte bine dacă Dinamo era în play-off, mai multe nu pot să zic. Era bine, pentru că Dinamo juca mereu bine. Uitaţi-vă la ultimii ani ce rezultate a avut Steaua în play-off”, a spus Dan Petrescu la o conferință de presă.

Ultimele patru confruntări dintre cele două mari rivale s-au încheiat la egalitate. Ultima echipa care a reușit să se impună în „Derby de România” a fost FCSB, în septembrie 2017, grație unui gol marcat de Marko Momcilovic.

Citește și ♦ „Urmașul” lui Eto’o, transferat în România fără să știe: „M-am trezit la un club de care nu auzisem niciodată”