Dan Petrescu tremură înaintea partidei cu FCSB! ”Dacă ne dau ăștia vreo trei, se uită că am luat campionatul”

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni în ultima etapă din play-off pe Arena Națională. Ardelenii au câștigat deja titlul și au un avans de 5 puncte față de roș-albaștrii.

Dan Petrescu, antrenorul formației din Gruia, a dezvăluit că va introduce pe teren jucători care nu au fost titulari în acest sezon.

Florin Prunea, fost jucător al ”Generației de Aur”, a venit la București alături de Dan Petrescu. Fostul internațional a dezvăluit că ”Bursucul” se teme de FCSB. Antrenorul campioanei României este de părere că dacă roș-albaștrii se vor impune la scor, toată lumea va uita de performanța ardelenilor.

”Am venit de la Cluj sâmbătă seară, alături de cei de la CFR Cluj, cu avionul. Am făcut 40 de minute pentru că am venit cu un avion mai mare. Ce am vorbit? Păi, ce să vorbești cu Petrescu și cu Hagi? Păi, ăștia, numai fotbal, altceva nu ai ce să vorbești cu ei.

L-am văzut așa, mai încordat. I-am zis, ’păi, băi, s-a terminat, e gata, Dane!’. Știți ce mi-a zis? ’Păi, dacă ne dau ăștia vreo trei, ne facem de râs și se uită totul! Uită toți că am luat campionatul.” a declarat Florin Prunea pentru DigiSport.

Citește și Un antrenor stă la pândă pentru FCSB: ”Dacă mă va suna Becali, am să vorbesc cu el”

Spynews.ro