Mihai Teja va fi demis de Gigi Becali după ultima etapă din play-off, iar FCSB își caută un nou antrenor.

Edi Iordănescu este principalul favorit pentru a prelua banca tehnică a formației din Capitală, însă și alți antrenori ”stau la pândă”. Unul dintre ei este Cristiano Bergodi, tehnicianul celor de la FC Voluntari.

Antrenorul italian a antrenat clubul roș-albastru în 2009, însă a fost demis după ce nu l-a lăsat pe Gigi Becali să intre în vestiar. 

Chiar dacă a fost dat afară de patronul formației din Capitală, Bergodi nu exclude posibilitatea de a reveni la roș-albaștrii. Acesta a explicat că dacă va fi sunat de Becali, îi va răspunde.

”Dacă mă va suna Becali, am să vorbesc cu el. Am experienţă, şi pe pielea mea… Normal e să vorbeşti cu el, un patron bagă bani şi e normal. Un antrenor nu poate să facă de capul lui, normal că un antrenor trebuie să fie măcar stăpân în vestiar, dar relaţia patron-antrenor trebuie să fie bună, să poată vorbi, cum se antrenează băieţii, cine poate juca sau nu, e normală relaţia pentru că un patron vrea să ştie cine joacă sau nu.

După, în anumite condiţii, antrenorul trebuie să fie stăpânul, patronul se uită, iar dacă nu merg lucrurile, antrenorul să fie dat afară. E normal, dacă n-ai rezultate nu te ţine nimeni pe bancă. Un antrenor trebuie să aibă respect pentru patron, dar şi patronul trebuie să aibă respect pentru antrenor.” a declarat Cristiano Bergodi, conform TelekomSport.

În afară de clubul roș-albastru, tehnicianul italian le-a mai antrenat în campionatul intern pe FC Naţional, CFR Cluj, Rapid sau Poli Iaşi.