Trimis în teren după pauză, Bilel Omrani a adus victoria campioanei CFR Cluj în meciul cu Lazio. Omul decisiv pentru CFR a fost certat de Dan Petrescu la final. Antrenorul a explicat şi de ce Omrani nu s-a numărat printre titulari.

Chiar dacă atacantul francez a marcat golul victoriei în minutul 75, Petrescu a fost nemulţumit de ratările mari ale lui Omrani. Antrenorul campioanei din Liga 1 i-a explicat jucătorului şi de ce nu a prins primul unsprezece la meciul cu Lazio.

„Bilel ca atitudine a intrat bine, dar ca realizări a ratat prea mult, a avut ocazii mult prea mari, pe care nu ai voie să le ratezi la nivelul ăsta. Acum, dacă nu dădea gol după bară eram aici totţi şi regretam. El nu e concentrat mereu, de aia a şi pierdut echipa. La început de săptămână nu s-a antrenat bine şi ăsta a fost motivul pentru care nu a fost titular” – a explicat Petrescu.

CITEŞTE ŞI: Omrani a făcut diferența cu Lazio! „Trebuie să accept faptul că am fost rezervă”

Antrenorul român şi-a felicitat însă toţi jucătorii pentru victoria mare obţinută în Gruia.

„A fost un meci cu intensitate maximă, din păcate în prima repriză echipa a suferit puţin, poate şi din cauza schimbării sistemului, nu e uşor, după doi ani jucând în 4-3-3 şi acum băgând trei fundaşi centrali, am lucrat numai trei zile şi îi înţeleg pe jucători. Sistemul nu este cel mai important lucru în fotbal. Cel mai important lucru este atitudinea, spiritul şi felul în care abordezi meciul” – a declarat la final antrenorul campioanei.