CFR Cluj continuă în preliminariile Ligii Campionilor, după ce a trecut de Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului. Deși urmează un duel cu ‘gigantul’ scoțian Celtic Glasgow, Dan Petrescu este convins că ardelenii au șanse de calificare.

La Netanya, Maccabi Tel Aviv și CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 2-2. Culio (19′ – penalty) și Rondon (42′) au înscris pentru campioana României.

CFR Cluj speră la o calificare de vis în grupele Ligii Campionilor, dar trebuie să treacă de Celtic Glasgow în turul 3 preliminar.

Vrem să mergem și mai departe, chiar în grupele Ligii Campionilor, și cred că este posibil. Am trecut de două tururi și am făcut-o jucând bine. Și azi am jucat bine în prima repriză și am reușit să marcăm de două ori.

Maccabi a preluat controlul în partea a doua. Cred că 2-2 e un rezultat corect. Noi nu avem o echipă tânără, iar asta s-a văzut în repriza a doua. Jucătorii lui Maccabi au avut mai multă prospețime, dar noi am știut cum să ținem de rezultat„, a spus Dan Petrescu, citat de DigiSport.

Celtic Glasgow a făcut spectacol în turul 2 preliminar: 5-0 și 2-0 cu campioana Estoniei, Kalju.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Sărbătoare mare în vestiarul CFR-ului! Clujenii continuă în Liga Campionilor