CFR Cluj s-a calificat în turul 3 preliminar din Liga Campionilor, după ce a eliminat echipa israeliană Maccabi Tel Aviv. Meciul de la Netanya s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar campioana României a declanșat sărbătoarea în vestiar.

CFR Cluj s-a dus în Israel cu avantajul victoriei din tur, scor 1-0. Începutul de meci nu a fost bun pentru ardeleni, iar Blackman a deschis scorul în minutul 15.

Culio (19′ – penalty) și Rondon (42′) au întors scorul până la pauză, iar Maccabi Tel Aviv avea o misiune aproape imposibilă – să înscrie de trei ori.

Deși israelienii au început în forță repriză a doua, cu golul lui Cohen, CFR Cluj a reușit să calmeze partida și s-a îndreptat fără emoții către o calificare meritată.

La final, jucătorii campioanei României s-au descătușat în vestiar. CFR Cluj speră la o calificare de vis în grupele Ligii Campionilor, dar trebuie să treacă de Celtic Glasgow (campioana Scoției) în turul 3 preliminar.

victoriemacabi

⚽ O SEARĂ FANTASTICĂ! O ECHIPĂ FANTASTICĂ! 🚂Hai CFR! 🚂#HAICFR #mereuimpreuna #CampioanaNoastra #CFRCluj #ChampionsLeague

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Marţi, 30 iulie 2019

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Bogdan Andone are zilele numărate la FCSB! Becali: „Jucătorii nu l-au ascultat”