RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dan Petrescu l-a impresionat pe un antrenor din Liga 1: ,,E cel mai bun din ultimii 20 de ani”

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj, după ce a pierdut meciul din Cupa României cu Politehnica Iaşi, scor 0-1.

Ceea ce a realizat Petrescu la CFR Cluj nu a fost trecut cu vederea de un antrenor de Liga 1, care a rămas plăcut impresionat de tehnicianul care a obţinut trei tirluri consecutive cu trupa din Gruia.

Daniel Pancu, antrenorul de la Poli Iaşi, spune că Dan Petrescu este un exemplu pentru el ca antrenor şi mai declară că ,,Bursucul” este cel mai bun din ultimii 20 de ani prin ceea ce a realizat în Liga 1.

Pancu spune că nu se simte vinovat de plecarea lui Petrescu de la CFR Cluj, după ce l-a eliminat din Cupă. Antrenorul de la Iaşi speră să producă o nouă surpriză şi să câştige şi meciul din campionat cu CFR Cluj din weekend.

Am suferit foarte mult în perioada asta, am avut multe ghinioane și se întorc lucrurile. Nu l-am dat eu afară pe Dan Petrescu. E cel mai bun din ultimii 20 de ani ca și rezultate în campionat. Tot respectul pentru tot ce a făcut în fotbalul românesc și mult succes în continuare. E un exemplu pentru toți, inclusiv pentru mine.

Sper să nu se întâmple nimic la CFR până duminică pentru a avea o șansă în plus. De un lucru sunt absolut sigur: e foarte greu să antrenezi după Dan Petrescu!”, a declarat Daniel Pancu pentru ProSport.

Dan Petrescu a reuşit o performanţă incredibilă la CFR Cluj. A reuşit să câştige trei campioante la rând şi să ajungă cu echipa în ,,primăvara europeană”, unde a fost eliminată de Sevilla după două rezultate de egalitate.

Citeşte şi VIDEO | Cum este descris Thomas Neubert de colegii de la FCSB: ,,E un maniac! Îşi duce lucrul la alt nivel”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare