VIDEO | Cum este descris Thomas Neubert de colegii de la FCSB: ,,E un maniac! Îşi duce lucrul la alt nivel”

Unul dintre colegii de la FCSB ai lui Thomas Neubert a vorbit despre cum preparatorul fizic a schimbat total faţa echipei antrenate de Toni Petrea.

Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul de la FCSB, a dezvăluit cum e să lucreze alături de Neubert, preparatorul fizic adus în România de Laurenţiu Reghecampf.

Kurti spune că modul în care lucrează neamţul de la FCSB îl motivează şi pe el foarte mult în ceea ce face la echipa patronată de Gigi Becali.

neubert
SURSA FOTO: Gazeta Sporturilor

„Avem un staff medical foarte bine creionat. Printre primii preparatori fizici extraordinari cu care am lucrat este Thomas Neubert, care e un „maniac” și un om incredibil. Își duce lucrul la o altă dimensiune, la un alt nivel, atunci evident că a trebuit să încerc să ajung la nivelul lui.

Adică sportivul odată recuperat să ajungă la el și să nu trebuiască să îl ia de la 0, să fie la un nivel extraordinar de bun, ca mai apoi el să îl ducă spre cea mai înaltă performanță”, a spus Ovidiu Kurti pentru canalul de Youtube ,,Ce Să Fac”.

Kinetoterapeutul a vorbit şi despe dorinţa sa de a ajunge la echipa ,,roş-albastră”. Acesta a mărturisit cum a ajuns să aibă contract cu formaţia lui Gigi Becali.

După ce am terminat facultatea, visul meu a fost să lucrez pentru Steaua. Am depus un CV, n-o să uit niciodată, am intrat pe siteul clubului și am trimis mail. Nu mi s-a răspuns niciodată la mailul respectiv și mă bucur că nu s-a întâmplat asta. S-a întâmplat peste 7 ani, iar dacă se întâmpla mai repede, sincer, nu cred că aș fi fost pregătit. Eram departe de ceea ce trebuia”, a mai spus Ovidiu Kurti pentru sursa citată.

Citeşte şi Ce spune impresarul lui Andrei Chindriş de transferul la FCSB: ,,Poate prind oferta de Black Friday”