Dan Petrescu a scăpat doar cu o sperietură! Veste bună primită de antrenorul CFR-ului

dan-petrescu-ciprian-deac

Ciprian Deac (34 de ani) a părăsit terenul pe targă la meciul disputat de România în compania Austriei, în Liga Națiunilor.

Fotbalistul CFR-ului a călcat strâmb după ce a sărit după o minge și a fost nevoit să părăsească prematur terenul în ciuda eforturilor sale de a rămâne pe gazon.

Deși bandajul aplicat de medicii naționalei ne-a făcut să ne gândim că ar putea fi vorba de o accidentare serioasă, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a dezvăluit că Deac a suferit doar o entorsă și va reveni curând pe teren.

ciprian-deac-echipa-nationala

„A suferit o entorsă, îi trece. A mers singur la avion, chiar dacă puțin șchiopăta. N-a avut nevoie nici de cârje. O să se refacă. E o entorsă la gleznă.

Probabil că astăzi vom avea un răspuns sigur de la Cluj, de la doctorul de acolo. Sigur se reface, mai ales că Ciprian e un tip tare”, a spus Stoichiță, potrivit Digi Sport.

CFR Cluj își va relua seria jocurilor din campionat cu un meci pe teren propriu, în fața formației FC Hermannstadt, duminică, de la ora 21:30.

Citește și • VIDEO | România la ‘Maxim’! Tricolorii i-au făcut ‘șnițele’ pe austrieci și sunt pe primul loc în grupa de Liga Națiunilor