Dan Alexa, avertisment pentru FCSB! Mesajul războinic al ”Chirurgului”: ”Vom lupta până în ultima secundă!”

Mai sunt doar câteva ore până la cel mai așteptat meci al sfârșitului de săptămână. FCSB – Dunărea Călărăși, un meci din care ambele combatante nu vor să piardă.

Ba mai mult, vicecampioana României are ordin de la Gigi Becali să o bată la scor de neprezentare pe nou promovata lui Dan Alexa. Totuși, la prima vedere FCSB nu va avea o misiune deloc ușoară, în partida de diseară, dacă analizăm startul foarte bun al echipei călărășene: victorie în prima etapă cu Viitorul și egal cu CFR Cluj în cea de-a doua etapă.

Citește și Conducerea lui Dinamo, făcută PRAF! Dănuț Lupu: ”Îşi merită soarta având în vedere conducătorii pe care îi are”

Acest lucru îl promite și Dan Alexa. Tehnicianul își dorește să producă surpriza etapei a 9-a:

“Startul ne dă încredere și privim optimiști duelul cu FCSB. Nu mă așteptam să avem așa un început, dar e meritul băieților, care s-au acomodat rapid cu prima divizie și cu ritmul de aici. Nu trebuie totuși să ne mulțumim cu puțin, tocmai de aceea sper că nu vom pleca fără puncte din meciul de duminică!

Pentru asta vom lupta până în ultima secundă, trebuie să fim concentrați și să avem determinare mult mai mare decât până acum. FCSB e clar favorită, are cel mai bun lot din România și cele mai bune condiții de pregătire, însă asta nu înseamnă că nu vrem să batem unul dintre granzii fotbalului nostru”, a declarat Alexa pentru Gazeta Sporturilor.

Spynews.ro