Conducerea lui Dinamo, făcută PRAF! Dănuț Lupu: ”Îşi merită soarta având în vedere conducătorii pe care îi are”

Scandalul dintre Florin Bratu și Dan Nistor a avut ecou în lumea fotbalului românesc. De asemenea, situația grea în care se află clubul din Ștefan cel Mare a tot fost comentată de specialiști în ultima perioadă.

Ultimul înscris pe listă, în seria acuzațiilor aduse conducerii lui Dinamo este fostul mare fotbalist al ”câinilor”, dar și al Rapidului, Dănuț Lupu. Într-o intervenție telefonică, la TV, Lupu a lansat un atac dur atât la adresa tehnicianului Florin Bratu, dar mai ales la adresa șefilor dinamoviști:

Lupu6

Citește și Fiica lui Ilie Balaci, atac DUR la adresa FRF: ”Vă burdușiți buzunarele și portofelele pe lacrimile copiilor!”

“Eu l-aş lăsa pe Bratu în continuare pe bancă, dar niciodată n-aş renunţa la Nistor. Bratu va trebui să înveţe că poate fi şi criticat dacă vrea să ajună un antrenor mare. Vreau să-l întreb pe Bratu altceva. Când Nistor a jucat anul trecut şi l-a «făcut» pe Bratu antrenor, atunci Nistor era jucător? Se gândeşte doar la bani? A plecat la CFR pe 15.000 şi s-a întors la Dinamo pe 7.000.

bratu 2

Nistor nu e de vină! Îţi meriţi soarta dacă îi laşi pe conducătorii altor echipe să vorbească despre echipa ta. N-am nimic nici cu David, nici cu Bălănescu, n-am nimic cu nimeni. Le-am spus doar atât: «Dinamo îşi merită soarta având în vedere conducătorii pe care îi are.» Face David altceva în afară să răspundă la telefoane? Ce bani a adus domnul David la club? El n-aduce niciun ban în club. Ce caută George Trandafir pe banca lui Dinamo? Ştiţi ce a spus un antrenor de la copii despre Trandafir? «Îl las să facă ce vrea, cunoaşte arbitrii!», a declarat Dănuţ Lupu, la TV Digi Sport.