RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Curtea de Apel Craiova a emis motivarea în cazul condamnării lui Adrian Mititelu

Curtea de Apel Craiova a emis motivarea în cazul condamnării lui Adrian Mititelu la trei ani de închisoare, cu executare, potrivit ProSport.

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948, a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Finanțatorul oltenilor era anchetat într-un dosar de evaziune fiscală, ce are legătură cu transferul lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB, în 2011.

Fiul lui Adrian Mititelu a sărit în ajutorul tatălui său și a explicat la Realitatea Plus de ce crede că acesta este nevinovat.

„Valoarea sechestrului lui Costea era de un milion de lei. S-a efectuat transferul, FCSB a plătit pentru el 60% din valoarea drepturilor.

După ce s-au încasat banii, noi am plătit către ANAF 1.6 milioane de euro. Din păcate, ANAF nu și-a dat mai acordul să se realizeze transferul. Clubul a intrat în faliment în 2014. Costea a ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract. În 2015, Tribunalul Brașov a stabilit că aveam dreptul ca acesta să fie transferat. Tatăl meu este nevinovat. În 2019, Tribunalul Dolj l-a achitat fără să între pe fondul cauzei, a declarat Adrian Mititelu Jr., duminca trecută, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Citește și VIDEO | Blaturi în fotbalul românesc! Percheziţii într-un dosar de camătă, şantaj, luare şi dare de mită

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare