RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Blaturi în fotbalul românesc! Percheziţii într-un dosar de camătă, şantaj, luare şi dare de mită

Acuzații de blaturi. Poliţia economică a făcut şase percheziţii domiciliare, într-un dosar în care există acuzaţii de meciuri aranjate ale echipei Dacia Unirea Brăila.

Oamenii legii au efectuat, vineri, 6 percheziții domiciliare și au pus în executare 10 mandate de aducere, într-un dosar penal privind infracțiuni de luare și dare de mită, camătă și șantaj.

„Din cercetări a rezultat că jucătorii unei echipe de fotbal din Liga a II-a ar fi jucat sub capacitatea lor sportivă, în scopul trucării de meciuri din campionatul 2017-2018 și obținerii unor venituri, inclusiv din pariuri.

La momentul comiterii faptelor, persoanele aveau calitatea de jucători profesioniști de fotbal, în Liga a ll- a.

Jucătorii ar fi fost determinați să aibă această conduită prin constrângeri și amenințări exercitate de persoane care au împrumutat sume de bani cu camătă către o parte dintre aceștia”, este comunicatul Poliției Române.

Persoanele depistate vor fi conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, pentru audieri și luarea de măsuri legale.

La acțiune participă și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brăila, Buzău, Bistrița-Năsăud, Mureș și Vâlcea, sprijiniți de echipe ale serviciilor pentru acțiuni speciale.

Sezonul acesta, Dacia Unirea Brăila evoluează în Liga a treia.

Citește și EXCLUSIV | Marea ambiție a lui Dragos Grigore pentru finalul acestui an: “În fotbal orice este posibil”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare