Curg declarațiile tăioase între Dănuț Lupu și Ante Puljic: “E prea bătrân să vorbească de mine. Își merită soarta”

Dănuț Lupu (53 de ani) i-a replicat după ce căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic (33 de ani), l-a criticat pentru declarațiile date.

Fostul mijlocaș al echipei din Ștefan cel Marea continuat seria de declarații dure la adresa lui Pablo Cortacero, finanțatorul echipei, pe care l-a acuzat din cauza faptului că încă nu a virat niciun ban în conturile echipei.

Eu nu am vorbit despre Puljic, ci doar mi-am spus părerea. Am spus că jucătorii trebuiau să-i susțină pe suporteri, că până la urmă ei le-au dat bani în ultimele 3 luni. El e căpitanul echipei. Nu trebuia să se ducă el? Nu vreau să fiu răutăcios, dar bătrânul ăla să nu vorbească de mine! E prea bătrân să vorbească de mine.

AntePuljic

Jerry Gane, dacă avea o întâlnire cu patronii, trebuia să anunțe și jucătorii. Așa era normal. Nu s-au întâlnit întâmplător, așa a spus Jerry, că l-a sunat și au avut o întâlnire. Jucătorii trebuiau să se ducă și ei să-l susțină.

Dacă pe domnul Puljic, căpitan de echipă, nu îl interesează, înseamnă că își merită soarta! Dacă spune că nu îl interesează ce face patronul...”, a declarat Dănuț Lupu, la Digi Sport.

danut lupu 1

Citește și Ante Puljic, replică extrem de dură la adresa lui Dănuț Lupu: “Nu mai vorbi prostii. Stai comod pe canapea”