Ante Puljic, replică extrem de dură la adresa lui Dănuț Lupu: “Nu mai vorbi prostii. Stai comod pe canapea”

Căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic (33 de ani), i-a dat o replică dură lui Dănuț Lupu (53 de ani). Fostul mijlocaș al echipei din Ștefan cel Mare a declarat că alb-roșii nu au un lider, fapt ce l-a înfuriat pe croat.

Mie mi-au dat de înțeles că până la urma urmei nici suporterii nu sunt așa uniți. În mod normal, trebuia să se strângă toți să se ducă. Și «Jerry» trebuia să anunțe jucătorii și să se ducă toți la Cortacero.

Nu vedeți ce liniștit e Negoiță? Dacă el a vândut și nu îl interesează, nu spune nimic, nu vi se pare dubios? Totuși ai de încasat trei milioane și tu nu spui nimic, stai liniștit ca și cum nimic nu s-a întâmplat. După câte am văzut, nici nu există cineva în vestiarul ăla ca să ia puțin cuvântul. Păi, și Paul Anton, nu ați văzut, a zis că e problema lui dacă cere banii sau nu. El s-a referit strict la el. Nu e un lider, a spus Dănuț Lupu, pentru Pro Sport.

danut-lupu-dinamo

Ante Puljic i-a replicat lui Dănuț Lupu.

Pentru tine, domnule Lupu, am un singur lucru de spus, nu mai vorbi prostii și nu mai scoate vorbe despre jucătorii lui Dinamo de acum înainte! De ce? Pentru că nu ai nicio idee prin ce am trecut împreună și trecem în continuare.

Dar tu crezi că ești cel mai deștept și că le știi pe toate doar pentru că stai comod pe canapeaua ta acasă și crezi că ai dreptul să ne insulți și să spui ce ar trebui să facem și ce nu. Rușine! Cea mai mare boală în epoca modernă este că oamenilor nu le mai este rușine de nimic. Foarte trist”, a spus Puljic.

Puljic

Citește și Drama unui fost fotbalist din Liga I: “Mama mea s-a omorât”. A pierdut toți banii și muncește pe șantier