RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum va reuşi să plece Cosmin Contra de la Dinamo? Cortacero nu vrea să îi dea niciun ban

Situaţia tot mai precară de la Dinamo l-a făcut pe antrenorul Cosmin Contra să-şi dorească să plece de la club.

După tot mai multe probleme financiare la echipă, între Cosmin Contra şi conducerea lui Dinamo s-a produs o ruptură care cu greu mai poate fi refăcută.

Antrenorul a purtat negocieri cu spaniolii pentru a încerca să rezilieze contractul pe care îl are cu formaţia din Ştefan cel Mare. Până acum nu a ajuns la un consens cu spaniolii, iar luni, antrenamentele echipei vor fi conduse tot de Contra.

O nouă rundă de negocieri va fi purtată în zilele ce urmează pentru a ajunge la un numitor comun. Nici Cosmin Contra, dar nici cei de la club nu-şi doresc să mai continue colaborarea, potrivit sport.ro.

Contra Dinamo2 1

Pentru a pleca de la echipă, fostul selecţioner cere să i se achite banii pe două luni, adică perioada în care a pregătit-o pe Dinamo. Cortacero refuză doleanţa antrenorului şi vrea ca despărţirea de antrenor să se producă fără plata vreunui ban, potrivit sursei citate.

Favorit pentru a-i lua locul lui Cosmin Contra pe banca lui Dinamo este un spaniol. Antrenorul Lucas Alcaraz ar putea să ajungă în Ştefan cel Mare, potrivit Gsp.ro. Acesta le-a pregătit în trecut pe Granada, Almeria, Huelva, Santander sau Real Zaragoza.

Deşi clubul este măcinat de probleme, Pablo Cortacero susţine că a virat o sumă de bani în contul echipei pentrua a se plăti restanţele salariale ale jucătorilor. Acesta spune că se pregăteşte şi o infuzie de capital de 5.000.000 de euro la formaţia ,,roş-albă”

cortacero 1

Cu toate promisiunile, Dinamo este în continuare pe loc de retrogradare în Liga 1. ,,Câinii” se află pe poziţia a 15-a în Liga 1, cu doar 6 puncte obţinute din 10 etape disputate.

Citeşte şi Veşti bune primite de Dan Petrescu! Ce jucători s-au întors la antrenamentele echipei

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare