Cum este văzută revenirea lui Daniel Niculae la Rapid: ,,N-are răbdare şi vor ieşi multe scântei”

Daniel Niculae, fost mare jucător al celor de la Rapid, s-a întors în Giuleşti, acolo unde va ocupa funcţia de preşedinte al clubului.

Prezentarea oficială a lui Daniel Niculae la Rapid va avea loc sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, după cum anunţă formaţia giuleşteană pe Facebook.

Daniel Niculae

Dinu Gheorghe, fost conducător la Rapid, a vorbit despre revenirea lui Niculae în Giuleşti. Acesta este de părere că fostului fotbalis nu-i va fi uşor la Rapid, pentru că nu are răbdare încă, iar dacă echiap va promova în Liga 1, vu va fi meritul său, ci doar o amprentă pusă.

Îl cunosc pe Nico foarte bine. Dacă el a pus această condiție ca anumite persoane să nu mai fie implicate în club, cred că va accepta greu sau dacă merge acolo, face un compromis, iar când faci compromisuri nu se ajunge la nimic bun. Deocamdată acolo este o echipă care este sudată într-un fel, au plecat la drum împreună, Angelescu, Nicolescu, Burcă… Probabil că ei formează așa un tot unitar și vor avea mereu un cuvânt de spus.

dinu gheorghe

Cu Nico e foarte greu, pentru că nu are nici el răbdare, e tânăr, e înverșunat să facă treabă și atunci vor fi scântei multe, dar dacă Rapidul merge bine, e foarte bine.

Daniel Niculae trebuie să înțeleagă un lucru: competențele trebuie bine stabilite și din ce îl cunosc eu, cred că și-a jucat bine cartea și nu va accepta imixtiunea patronatului în viața echipei mai mult decât e necesar.

Dacă Rapidul va promova, Daniel Niculae va apărea ca… nu salvator neapărat, ca un om care și-a pus amprenta asupra acestei promovări. Dacă nu vor promova, atunci lucrurile se vor complica puțin.’‘, a declarat Dinu Gheorghe, pentru ProSport.

Daniel Niculae a plecat de la Rapid în anul 2018, după ce nu s-a mai înţeles atunci cu Daniel Pancu, un alt mare nume al giuleştenilor.

pancu daniel niculae

Rapid Bucureşti va debuta în play-off-ul Ligii a 2-a, în deplasare, pe data de 6 aprilie, contra celor de la AFK Csikszereda.

În acest moment, Rapid se află pe locul 4 în Liga a 2-a, cu 33 de puncte, în urma celor 19 meciuri disputate în sezonul regular.

Rapid1

Citeşte şi Daniel Niculae, noul preşedinte de la Rapid! Cine poate pleca acum din Giuleşti