Daniel Niculae, noul preşedinte de la Rapid! Cine poate pleca acum din Giuleşti

Daniel Niculae, fost mare jucător la Rapid Bucureşti, va reveni în Giuleşti, acolo unde va ocupa funcţia de preşedinte al clubului.

După ce a făcut o pauză de trei ani, Daniel Niculae revine la Rapid, unde va ocupa din nou o funcţie de oficial în cadrul clubului giuleştean.

daniel niculae

Fanii exultă de bucurie, pentru că doreau revenirea lui Daniel Niculae la echipă de foarte multă vreme. Acesta a spus mereu că vrea să revină în Giuleşti, însă cu o altă conducere.

Daniel Niculae va fi prezentat oficial la Rapid sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, după cum anunţă giuleştenii pe Facebook.

Astfel, cel mai probabil, de la Rapid va pleca Andrei Nicolescu, actualul vicepreședinte al clubului, anunţă cei de la ProSport.

,,Nu s-au schimbat prea multe lucruri de când am plecat la Rapid. Nu voi lucra niciodată cu anumite persoane. Unii fac pași în spate, unii în față… Voi veni acolo doar dacă vor pleca două persoane. E clar că sezonul trecut nu s-a gestionat bine.

daniel niculae rapid profimedia 0017993030
Sursa Foto: Profimedia Images PHOTO Daniel Mihailescu

O să vină și timpul meu să conduc Rapidul! Eu l-am prezentat pe Angelescu la Rapid, e mult spus că eu l-am adus la club. E un băiat deștept, n-am ce zice., spunea în septembrie Daniel Niculae, pentru aceeaşi sursă.

Daniel Niculae a plecat de la Rapid în anul 2018, după ce nu s-a mai înţeles atunci cu Daniel Pancu, un alt mare nume al giuleştenilor.

pancu daniel niculae

Citeşte şi Rapid, pierdere importantă înainte de debutul în play-off! Ce vedetă din Giuleşti lipseşte o lună de pe teren