Cum reușea Gigi Becali să motiveze jucătorii de la CFR Cluj: “Nici nu le mai dădeam prime!”

gigi-becali-fcsb

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, este recunoscut pentru declarațiile sale spumoase atât înaintea meciurilor importante, cât și după terminarea acestora!

“Roș-albaștrii” au încheiat sezonul regulat pe prima poziție în Liga 1, la un singur punct de principala urmăritoare din acest moment, CFR Cluj. Dacă formația din Gruia își dorește să repete istoria din anii precedenți și să cucerească trofeul de campioană, de cealaltă parte, elevii lui Toni Petrea nici nu concep să rateze câștigarea Ligii 1, pentru al șaselea an consecutiv.

Fostul președinte al ardelenilor, Iuliu Mureșan, a vorbit despre lupta directă dintre cele două formații și a mărturisit că CFR Cluj pleacă cu prima șansă la câștigarea campionatului și în acest an. Fostul oficial al “feroviarilor” a dezvăluit mai apoi cum reușea Gigi Becali să îi motiveze pe jucătorii clujenilor înaintea meciurilor directe dintre cele două formații.

iuliu muresan despre gigi becali

“Cred că doar CFR Cluj și FCSB se pot lupta la titlu, dar fosta mea echipă are mai multă experiență, jucători valoroși și mentalitate de învingători. S-a văzut asta și acum, la Craiova, dar și în finala campionatului, când a câștigat meciul decisiv fără probleme

Edi Iordănescu a avut dreptate! Deși Ovidiu Hațegan este cel mai bun arbitru, CFR a avut penalty clar, plus și un gol valabil, probabil. Pe vremea mea, după ieșirile domnului Becali la adresa noastră nici nu le mai dădeam prime jucătorilor, cred că va funcționa această treabă și acum.

Le puneam jucătorilor declarațiile dânsului și era suficient. Îi motiva domnul Becali prin ceea ce spunea, asta poate fi atuul CFR-ului și acum. Probabil însă că arbitrii pot fi influențați”, a spus Iuliu Mureșan, pentru Pro Sport.

Citește și VIDEO | Edi Iordănescu, săgeți către FCSB: ”A început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor”