Meciul de poveste dintre FCSB şi Backa Topola, inclus în topul celor mai nebune partide din 2020

Meciul FCSB-ului contra sârbilor de la Backa Topola, din preliminariile Europa League, a fost inclus într-un top al celor mai nebune meciuri din anul 2020.

Jurnaliştii britanici au realizat un top cu primele 10 meciuri ale anului, iar partida dintre FCSB şi Backa Topola este şi ea inclusă în aceast clasament.

Meciul din turul II preliminar al Europa League a fost unul nebun, care s-a terminat cu scorul de 6-6 după 120 de minute disputate. Partida a avut de toate, de la răsturnări de scor, la cartonaşe roşii şi accidentări extrem de grave. Partida a fost câştigată de FCSB până la urmă după ce au fost executate lovituri de departajare.

fcsb topola

Partida din Serbia figurează pe locul 6 în topul celor mai nebune meciuri din 2020, într-un clasament întocmit de englezii de la The Mirror. Primul loc în acest top este ocupat de meciul dintre Aston Villa şi Liverpool, terminat 7-2 pentru gazde, în data de 4 octombrie.

Podiumul este completat de meciurile Real Madrid – Manchester City 1-2, din Champions League şi Tottenham – West Ham 3-3, după ce londonezii de la Spurs aveau 3-0 în minutul 82.

În acest top mai sunt şi meciuri ca Sevilla – Inter 3-2, din finala Europa League sau lecţia de fotbal predată de Bayern Barcelonei, scor 8-2, în Champions League.

barcelona bayern

Topul celor mai nebune meciuri din 2020:

1.Aston Villa-Liverpool 7-2 (4 Octombrie)
2.Real Madrid-Manchester City 1-2 (26 Februarie)
3.Tottenham-West Ham 3-3 (18 Octombrie)
4.Sevilla-Inter 3-2 (21 August)
5.Torquay United-Crawley Town 5-6 (8 Noiembrie)
6.Backa Topola-FCSB (17 Septembrie)
7.Manchester United-Tottenham 1-6 (4 Octombrie)
8.Bayern Munchen-Barcelona 8-2 (14 august)
9.Chelsea-Arsenal 2-2 (9 ianuarie)
10.Chelsea-Manchester City 2-1 (25 iunie)

La meciul din Serbia, FCSB s-a prezentat cu o echipă improvizată, după ce aproape tot lotul a fost infectat cu coronavirus.

florinel coman fcsb topola

Citeşte şi Legenda dinamovistă care îi mobilizează pe fani împotriva lui Cortacero: “Să procedeze la fel cum făceau cu noi”