Cum l-a pedepsit Mititelu pe Mihai Costea pentru că nu a mers la stomatolog

Dragoș Firțulescu (31 de ani) a rememorat un eveniment petrecut în perioada în care evolua ca mijlocaș la Universiteatea Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu.

Firțulescu și-a amintit cu Adrian Mititelu l-a „altoit” pe Mihai Costea pentru că acesta refuzase să meargă la stomatolog pentru a-și rezolva niște probleme pe care le avea cu dinții.

„Am rămas foarte bun prieten cu Mihai Costea. Țin minte că l-a altoit odată Adrian Mititelu pentru că nu-și reparase dinții. Mihai are 1.80m, e înalt, și domnul Mititelu a venit și a început să-l împingă pe acolo prin vestiar. Când îmi amintesc, îmi dau lacrimile de râs. El ținea foarte mult la jucători, voia ca ei să nu plece niciodată. Să fie o echipă frumoasă. Florin Costea a avut o ofertă de 6 milioane de euro de la FC Koln. Era foarte apropiat, ne voia binele. Doar un părinte se comportă așa cu copilul lui”, povestit Dragoș Firțulescu, potrivit Gazetei Sporturilor.

Firțulescu evoluează acum în India, la Chennaiyin FC. Acesta și-a început cariera de fotbalist la Craiova, ajungând la echipa mare a oltenilor în anul 2006. 51 de meciuri a adunat Firțulescu în tricoul Craiovei.

Dragoș-Firțulescu-universitatea-craiova

Mihai Costea este în acest moment jucătorul lui Al-Arabi. La fel ca Firțulescu, atacantul și-a început cariera la U Craiova. A ajuns la echipa mare în 2005 și a evoluat în tricoul alb-albastru până în iulie 2011.

mihai-costea-universitatea-craiova

Citește și • Ioan Becali îi atacă DUR pe spaniolii care au încercat să preia Dinamo: „Niște trepăduși!”