Cum își petrece Simona Halep Crăciunul: “Mi-am făcut bradul de 2-3 săptămâni deja”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA) profită din plin de timpul liber și sărbătorește Crăciunul alături de familie.

Pandemia de COVID-19 i-a dat șansa sportivei din Constanța să stea mai mult cu familia și să sărbătorească nașterea Domnului.

Mă simt foarte bine de Sărbători acasă. Am sentimentul de Crăciun zi de zi, posibilitatea să fiu acasă. Mi-am făcut bradul de 2-3 săptămâni deja, ca să mă bucur și mai mult de el. Am putut să stau acasă săptămâni întregi, am prins ritmul să stau acasă.

Am avut în fiecare an timp de Crăciun, dar am prins doar două-trei zile, iar apoi trebuia să plec. Anul acesta trebuia să plecăm pe 15 decembrie, dar s-a decalat totul și acum mă bucur să pot sta acasă atât de mult”, a spus Simona Halep, la Digi Sport.

Simona Halep a găsit și două lucruri pozitive în pandemie: timpul petrecut cu familia și cele trei titluri cucerite în 2020: la Dubai, Praga și Roma.

Ritmul vieții a fost schimbat total în 2020. Consider că m-am adaptat foarte bine. Ce pot să iau bun după această pandemie: am stat mai mult acasă, alături de familie și prieteni. Al doilea lucru e că am câștigat două titluri.

Unul dintre cele mai importante e titlul de la Roma, pe care mi-l doream foarte mult. Îmi pusesem o presiune foarte mare pentru că nu îl câștigasem încă. Odată ce l-am câștigat, mă simt împlinită că am acel trofeu”, a mai spus Simona Halep, potrivit sursei citate.

Jucătoarea română de tenis va evolua la începutul lunii februarie, la un turneu din Australia, de nivel WTA 500. Competiția este una pregătitoare pentru primul Grand Slam al anului, Australian Open, care va debuta la data de 8 februarie.

halepp

Citește și  Gigi Becali a revenit în forță, la tv, chiar de Crăciun: “Coronavirusul a fost creat de oamenii care colaborează cu dracul”